Tuesday, March 11th 2005
Home Contactati-ne
produse
CITO - Redefinim standardele! - www.cito-doors.ro

Rapiditate

Atat de rapid spus cat si instalat CITO nu are timp de pierdut. Fabricarea ei dureaza extrem de putin timp gratie echipamentului automatizat de inalta calitate. Montajul, in conditii ideale, este facut in numai 20 de minute.

mai mult

Siguranta

Mai sigur mai fericit. CITO este rezultatul experientei indelungata a specialistilor nostri. Ei au fost atenti la cele mai mici detalii. CITO este singurul produs romanesc care are tocul complet acoperit. Gratie capacului de plastic nimic nu poate patrunde la sine si cablu si prin urmare, pericolul accidentarii este practic exclus.

mai mult

Unicitate

CITO prezinta un design inteligent si se adapteaza celor mai excentrice gusturi. CITO vorbeste despre personalitatea ta si te pune in valoare. Kit -ulDesign iti permite sa definesti usa intr-o multitudine de forme, imagini si culori. Viziteaza magazinul virtual si stabileste singur cum arata usa ta.

mai mult

Garantie

Pentru ca CITO este un produs facut sa dureze, usa noastra are o garantie de pana la 10 ani iar motorul, o garantie de pana la 5 ani. Profita de calitatea si avantajele usii de garaj acum.

mai mult